cerita

SLASH x-11

November 20, 2011,0 Comments

Assalamualaikum! Long time no see yah blogger.
Today I felt..........really really galau hehe what we call galau on english? I dunno :p. What is galau? Em I can't explain but surely most Indonesian teenagers know 'bout that. Lucky you if you're Indonesian! Hahaha
Hmm today I'll tell you about X-11. It was my class on SHS. Almost 6th months I'm here. Sooo just check it out yo ;)

Nah sekarang versi Indonesia yaaah hehe. Kelas x-11 ini kelas terakhir di kelas X smapa. Tau kan ya kelas terakhir berarti kelas "sisaan" gitu iya ga sih? Semoga aja enggak. Di kelas ini lumayan banyak temen yang dari Smp21. Udah jadi rahasia umum lah anak Smp21 banyak yang lanjut ke Sma4 hoho. And my bench-mate was Muthia. She was my old friend on junior high school on grade 7&8 exactly. Nah di kelas ini ada 31siswa. 16cewek dan 15cowok. Actually, 32siswa tapi yang 1 (katanya) pindah ke Bandung. Singkatan kelas ini adalah slash! Kepanjangannya tuh sepuluh sebelas heroes :D

Leader of this class was.....wigar! -_- hahaha you know my class crazier bcos him! :p And in this class I was 1st secretary and 2nd secretary was savira;). Cowoknya itu: satya, nanda, brian, bagas, asa, yoga, dio, dito, elga, irfan, aziz, noufal, ano, dewa, dan.....wigar! Nah kalo ceweknya ada dhita, juprik, ika, ayang, savira, saya, muthia, amel, ghea, hasna, faiza, anin, reisi, dinar, pungki, icha.

Kalo lebih jelasnya besok2 lagi ya I'll tell you one by one hahaha :D and this is some of our togetherness


she was my bench-mate<3 actually she was really really beautiful :p but I chose her "madesu" face lol. and she was sooooooooooo smart fyi

my group! left to right: amel, muthia, me, ghea

they were watching brian and asa duel hahaha

all of boys when they were dancing. that was amazing and made me laugh :p

left to right: ghea, amel, mutia, me, dini, dinar
some maho boy wkwkwk :p

nah, last picture. this is slash :D

You Might Also Like

0 comment(s):

Hai! Terima kasih sudah membaca. Silahkan berkomentar dengan bahasa yang santun ya :)